Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

За законами «зеленої» економіки: Соціальний модуль лекцій професора Л.Г.Мельника для студентів-економістів

В рамках курсу Економіки підприємства, д.е.н., Л.Г.Мельник, професор кафедри економіки, підприємництва та бізнес-адміністрування разом із к.е.н. доцентом тієї самої кафедри для студентів 1-го курсу спеціальності «Економіка і бізнес» провели соціальний модуль «Зелена економіка в умовах Industries 3.0 та 4.0: досвід ЄС та практика України».

Модуль був підготовлений при виконанні двох проектів ЄС Жана Монне (рівень кафедри), які наразі виконуються на кафедрі «Законодавчий, екологічний та соціальний перехід ЄС до сестейнового суспільства в межах Індустрій 4.0 та 5.0» (619997-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та «Економічна політика ЄС та громадянське суспільство» (619878-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO- CHAIR).

Після лекцій, прочитаних проф.. Л.Г.Мельником було проведено дискусійний круглий стіл, де в гарячій полеміці задали багато проблемних запитань, посперечалися, висловили багато гіпотез.

Головне, на до чого всі дійшли згоди, відповіді на більшість запитань, які пролунали, доведеться відшукувати самим студентам у повсякденному дорослому житті.