Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Привітання з нагоди академічного досягнення

Хочу використати цю можливість та надіслати теплі привітання Сумському державному університету з гідним та заслуженим визнанням у Times Higher Education Rankings серед топ 401-500 світових університетів у галузі «Бізнес та економіка».

Сьогодні ми бачимо ваш університет навчальним закладом дуже високої якості, який має здібних та цінних людей, які з надзвичайною енергією та успіхом робили та роблять свою справу як в Україні, так і за кордоном. Ви усвідомлюєте важливість забезпечення навичок, необхідних студентам, щоб бути добрими громадянами в суспільстві, технічних навичок, необхідних студентам для успішної конкуренції у дедалі складніших робочих умовах, а також передових навичок, необхідних у всіх сферах для студентів, які мають намір досягти успіху в житті.

Ваш університет виходить за рамки установи, яка надає технічне та професійне навчання, але яка генерує та впливає на життя та суспільство з покоління в покоління. Ваш університет процвітає за принципом свободи, інтелектуального простору, де викладачі та студенти у співпраці формують нову творчу уяву, дослідження та бачення. Сумський державний університет грає важливу роль у житті суспільства. Це частина великої спільноти, яка сьогодні виходить за межі вашого географічного простору. Він відіграє певну роль на європейському рівні, у західній півкулі та в межах глобальної орбіти, яку Бінгемський університет (Нігерія) отримав від програми обміну за академічною мобільністю згідно з нашим Меморандумом про співпрацю.

У зв’язку з цим, я, як бенефіціар академічної мобільності на кафедрі міжнародних економічних відносин Сумського державного університету в Україні та на посаді завідувача кафедри економіки Бінгемського університету, хочу ще раз привітати вас з нагоди ваших академічних досягнень.

Підписано

АБАЙОМІ АВУЖОЛА ( PhD)

ЗАВІДУВАЧ, КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ

УНІВЕРСИТЕТ БІНГЕМ, НІГЕРІЯ