Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Зустріч із дизайнерами бренду міста відбулась на його честь дня народження!

8-го грудня студентів декількох рівнів та спеціальностей об’єднала лекція від дизайнерів бренда міста Суми, від компанії креативної агенції ТОВ РВО «ШОКОЛАД».

Вдячні команді, які погодились стати запрошеними лекторами цього заходу, а саме Юлії Євенко, генеральному директору, та Бозаджиєвій Ірині, керівнику відділу по роботі із клієнтами. Лекцію було відтворено двома мовами – українською та англійською, що дозволило залучити студентів, які навчаються у Сумському державному університеті англійською мовою та які приїхали із інших країн. Семінар затягнувся через дискусію, яка переросла в обмін думками щодо того, як знаходити клієнтів для свого продукту, як розробляти стратегію позиціонування для продукту чи послуги, про створення бренду, про співпрацю із прихильниками та поводження із хейтерами. Дякуємо за активну участь україномовних та англомовних студентів декількох груп спеціальностей «Менеджмент», «Публічне управління та адміністрування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Неймовірно вдячні команді ТОВ РВО «Шоколад», які знайшли час та завітали до нас (онлайн).

До речі, саме 14 грудня 2019 року народився бренд міста Суми! Вітаємо!

Інформацію про ТОВ РВО «ШОКОЛАД» можна знайти на сайті http://chokolad.com.ua/, а також на сторінці в Instagram https://instagram.com/chokolad.com.ua?igshid=z29wtir9w16w

Брендбук міста можна завантажити, скориставшись лінком тут https://we.tl/t-x6xnPY1tC8, де ви також знайдете відео про те, як бренд був створений.

Є стікери для Телеграму https://t.me/addstickers/Shokolos

Зустріч відбулась в рамках курсу «Стратегічне управління», модератором зустрічі виступила Ганна Швіндіна, д.е.н., завідувачка кафедри управління Олега Балацького.