Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Випускники кафедри – спікери соціальних проєктів!

15-го травня на засіданні Клубу Громадянської Освіти відбулась дискусія «Де будувати свою кар’єру: в Україні чи/та за кордоном?». Спікери проєкту : Влад Шаповал, студент СумДУ за спеціальністю «Міжнародні економічні відносини», Наталя Серебрякова, фрілансер та кінокритик, та Ірина Татаренко, випускниця кафедри, редактор журналу «Панорама» (м. Київ).

Організатором та модератором зустрічі виступила Швіндіна Ганна, виконавчий директор ГО «Центр освіти впродовж життя», завідувачка кафедри управління.

Було обговорено історії успіху, чи варто мріяти про недосяжне, також злети та падіння, та про цікаві випадки у кар’єрі. Всього було 25 учасників-слухачів, в тому числі студенти першого курсу економічних спеціальностей.

Подія була організована в межах Дня Кар’єри ЄС 2020 в місті Суми, що є частиною проєкту Представництва Європейського Союзу «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні». Партнерами проекту є ГО «Відкрите суспільство», ГО «Молодіжна Альтернатива» та Конгрес-центр СумДУ.

Більше деталей про День Карєри ЄС тут https://www.facebook.com/euroquiz.org.ua/

Більше про Ірину можна прочитати на її сторінці https://www.linkedin.com/in/iryna-tatarenko-0a5929124/?originalSubdomain=ua

Останнє інтерв’ю із Іриною тут