Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Поглиблення партнерства

27 листопада 2019 року Сумський державний університет відвідала делегація міжнародної аудиторської компанії Грант Торнтон Україна. Приймала гостів і організовувала зустріч кафедра Фінансів і підприємництва ННІ ФЕМ ім. О.Ф. Балацького на чолі із професором Володимиром Бороносом.

Місцем проведення події було обрано конгрес-центр СумДУ. На початку зустрічі представники топ менеджменту компанії продемонстрували презентацію для на тему «Перспективи аудиту та фінансового консалтингу в Україні». Особливу зацікавленість присутніх викликала презентація можливостей, які надає слухачам акредитованих АССА бакалаврської та магістерської програм «Фінансовий менеджмент у сфері бізнесу» кафедри фінансів і підприємництва ННІ ФЕМ ім. О.Ф. Балацького СумДУ співпраця із реальними роботодавцями. Всі присутні мали можливість ознайомитися із історією успіху кар’єрного зростання Ганус Ірини, яка будучи студенткою СумДУ, високопрофесійно виконує обов’язки повноцінного аудитора компанії.
Як наголосила директор з персоналу Грант Торнтон Україна Ірина Туровська, наші колишні студенти із гідністю несуть звання випускника СумДУ, працюючи аудиторами великої родини «Торнтон». Це вже стало доброю традицією, що всі присутні студенти отримали можливість пройти тестування з дисциплін фінансовий косалтинг, бухгалтерський облік і англійська мова та співбесіду із представниками топменеджменту компанії. Найбільш успішні студенти матимуть змогу пройти оплачуване стажування в компанії Грант Торнтон Україна та по його закінченні отримають пропозицію щодо працевлаштування за фахом у престижній аудиторській компанії. З нетерпінням чекаємо на результати.