Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Участь у Школі з підвищення навиків написання наукових статей для викладачів “Academic Integrity in Transitional Socities”

У період 28 – 31 травня 2018 року старший викладач кафедри фінансів і підприємництва, голова Ради з якості ННІ ФЕМ ім. О. Балацького, Юлія Шкодкіна, взяла участь у Школі з підвищення навиків написання наукових статей для викладачів «Academic Integrity in Transitional Societies».

Школа була організована Американськими Радами з міжнародної освіти у рамках проекту SAIUP (Проект сприяння академічній доброчесності в Україні) у партнерстві з академічним виданням SCS “Studies of Changing Societies”, компанією “Антиплагіат” (Unicheck) та Університетом Ферфілд (штат Коннектикут, США), та проводилась у місті Поляна (Закарпатська область, Україна).

Всього було відібрано 20 учасників школи зі всієї України, які працювали з професорами Університету Ферфілд (штат Коннектикут, США), Кетрін Нантц та Девідом Шмідтом, над поліпшенням навиків академічного письма англійською мовою, паралельно опрацьовуючи основні складнощі, які можуть виникати під час підготовки статей до публікації, структуруючи та оформлюючи у статті напрацювання з дослідження академічної доброчесності та дотичних тем.