Навчально-науковий інститут бізнесу, економіки та менеджменту
СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Лекції Жана Моне для викладачів та громадськості на базі СНАУ

19 травня 2017 року на базі Сумського національного аграрного університету було проведено лекції та тренінги для викладачів, науковців та представників неурядових організацій щодо досвіду реалізації проектів Жана Моне Сумським державним університетом.

Від кафедри економіки та бізнес-адміністрування СумДУ участь у семінарі взяли два викладача: д.е.н., проф. Мельник Л.Г. координатор модулю Жана Моне в СумДУ «Використання досвіду ЄС для формування сестейновой (стійкої) економіки в Україні» (UBEUP) 553185-EPP-1-2014-1-UA-EPPJMO-MODULE, та к.е.н., доц. Кубатко О.В. координатор модулю Жана Моне в СумДУ “Можливості та виклики торгівлі з ЄС для України” (573581-EPP-1-2016-1-UAEPPJMO-MODULE).
Мельник Л.Г. розповів про досвід ЄС щодо третьої та четвертої промислових революцій для забезпечення сестейнового розвитку та перспективи України в даній сфері. Кубатко О.В. розповів про позитивні та негативні сторони дії зони вільної торгівлі у відносинах між Україною та ЄС.
Під час проведення даного заходу варто відмітити гарну організацію та гостинність зі сторони зав. кафедри менеджменту ЗЕД та євроінтеграції д.е.н, проф. Михайлової Л.І.